menüü
  • 18
    VEB
    2018

    Laste malepidu Mustamäel

    Mustamäe Laste Loomingu Majas tähistati 17. veebruaril malepeoga Eesti Vabariigi peagi saabuvat 100. aastapäeva. Lisaks oma maja maleringi õpilastele kutsuti külalisi Kullost, Nõmme Noortemajast, Rae ja Laagri huvialakoolidest.

    Kolmel turniiril (kuni 16-, kuni 12- ja kuni 9-aastastele) osales kokku 49 noormaletajat. Kümnele kõige väiksemale, kes veel päris turniiril osaleda ei tihanud, pakuti muid malelisi tegevusi – minimatšid suures mängusaalis ja maamale omaette ruumis.

    Tulemused:

    A-grupp (kuni 16-aastased): http://chess-results.com/tnr333349.aspx?lan=1&art=0

    B-grupp (kuni 12-aastased): http://chess-results.com/tnr333350.aspx?lan=1&art=0

    C-grupp (kuni 9-aastased): http://chess-results.com/tnr333351.aspx?lan=1&art=0

    Osalejad koos lapsevanematega said vaadata filmilõike Paul Keresest. Malepäeva avas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Avamisel ja voorude vahel esinesid mitmete loominguliste kollektiivide esindajad: lauljad Maia Mägi (juhendaja Aleksander Kaidja), Sofija Podgornaja (juhendaja Tamara Pekarskaja) ning moedisaini ja kostüümiteater (juhendaja Jevgenia Tsarenko) etteastega Chess Queen.

    Eesti lipuvärvides väikesed šokolaadid aitasid mängijatel leida parimaid käike, mahlapaus andis jõudu pika mängupäeva edukaks läbimiseks. Turniiride kolm paremat ja parim tüdruk said karikad ja diplomid. Auhindu jagus kõigile osavõtjatele.

    Malepidu õnnestus tänu Eesti Male Toetusühingu kaasabile, võistluse läbiviimist toetas Hasartmängumaksu Nõukogu.

    Pikem fotoreportaaž Eesti Male Toetusühing Facebooki konto vahendusel.

    Tatjana Fomina,

    peakorraldaja