menüü
  • 13
    JAN
    2016

    Rahvusvaheline malekompositsioonide lahendamise võistlus

    Rahvusvaheline malekompositsioonide lahendamise võistlus (12th International Solving Contest) toimub 24. jaanuaril 2016 algusega kell 12:00 Viimsi Keskkooli suure õppehoone aatriumis, aadressil Randvere tee 8, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harjumaa. Võistlus kestab orienteeruvalt neli ja pool kuni viis tundi.

    Lahendamine toimub kolmes osakonnas:
    1) Maletajad, kelledel on lahendajareiting või kelledel on vastavaid kogemusi;
    2) Maletajad, kes tahavad lahendamist proovida ja lahendajareitingu saavutada (selles sektsioonis ei saa osaleda need, kelledel on juba lahendajareiting üle 1700);
    3) Noored, kes on sündinud hiljem kui 24.01.2003.
    Eelregistreerimine palutakse teostada vabas vormis e-kirja teel: indrek.aunver@gmail.com

    Igasuguse elektroonika kasutamine lahendamisvõistluse ajal on rangelt keelatud. Taskumale ja omad malendid on lubatud ning isegi soovitatavad (samas on võimalik kasutada ka kohapealseid malendeid).

    Lahendamisvõistlus on kõikidele osalejatele ilma osavõtumaksuta (tasuta). Tublimatele osalejatele on korraldajate poolt auhinnaks malekirjandus.

    Lahendamisvõistlus toimub üheaegselt vähemalt 29 riigi 37 asulas (praeguseks registreerunud korraldajariikide ja -linnade arv). Eestis korraldab lahendamisvõistluse Viimsi Maleselts Apones koostöös Rootsi Probleemmaleklubiga (SPK).

    Lisainfo: http://www.wfcc.ch/category/isc/